Spot Bam-Bones Plus Easy Grip Medium

€7,99
Beschikbaarheid: Op voorraad (1)
Levertijd: 1-3 werkdagen in België en Nederland

Bamboe is een natuurlijk materiaal dat zowel flexibel is, als ongelofelijk sterk. Wist je dat een bamboestam zelfs sterker is dan staal? Bam-Bones Plus combineert de natuurlijke kracht van bamboevezels met nylonvezels, wat resulteert in extra sterk en duurzaam kauwspeelgoed dat geschikt is voor krachtige kauwers.

Sterk en duurzaam
Ergonomische vorm voor betere grip
Verhoogde nopjes helpen de tanden schoon te houden
Bevredigt het natuurlijke kauwinstinct
Verkrijgbaar in drie maten en twee smaken
Easy Grip

De ergonomische vorm van de Bam-Bones Easy Grip zorgt ervoor dat je hond het kauwspeelgoed goed stabiel kan houden met de poten en er zo gemakkelijk op kan kauwen. Dit is ook erg fijn voor honden met gevoelige poten.

Structuur

De Bam-Bones hebben een houtachtige look, maar dan zonder de nadelen zoals splinteren. De structuur met verhoogde nopjes is prettig voor de hond om op te kauwen en helpt de vorming van tandplak en tandsteen tegen te gaan.

Maat 

M – 14,4x11,5 cm

Smaken en varianten
Het Bam-Bones Plus Easy Grip kauwspeelgoed is verkrijgbaar in de smaak Rund. Naast de Easy Grip-variant zijn Bam-Bones ook verkrijgbaar in de vorm van een stok en/of tak.

Spot
Spot is een Amerikaans merk, dat zich sinds de oprichting in 1952 bezig houdt met het ontwikkelen van kwaliteitsproducten voor honden en katten. Daarbij richten ze zich op een goede prijs/kwaliteit-balans, zonder daarbij innovatie, veiligheid, eerlijkheid en menselijkheid uit het oog te verliezen.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen