RukkaPets koelvest

€29,90
Beschikbaarheid: Op voorraad (1)
Levertijd: 1-3 werkdagen in België en Nederland

Het RukkaPets Cooling Vest helpt oververhitting van je hond te voorkomen. De werking van het vest is gebaseerd op het verkoelende effect van water en verdamping. Het vest wordt in koud water gespoeld, uitgewrongen en daarna aangetrokken. Het vest koelt op efficiënte wijze de borst en buik van de hond, vanwaar het verkoelende effect zich over het hele lichaam verspreidt.

Het RukkaPets Cooling Vest heeft een uitstekend absorptievermogen, is snel en gemakkelijk aan te trekken en is geschikt voor allerlei buitenactiviteiten en hondenshows. Het vest bedekt het hele ruggedeelte.

  • RukkaPets koelvest
  • Ook geschikt voor actieve honden
  • Verstelbare elastische band in de taille
  • Koelend effect, maakt de hitte draaglijker
  • Eenvoudig in gebruik: afspoelen met koud water, uitwringen en aantrekken
  • Uitstekend waterabsorptievermogen.

Verkrijgbaar in vijf maten. Gebruik de maattabel om te beslissen welke maat geschikt is voor jouw hond.

RukkaPets

RukkaPets is de huisdierendivisie van het Finse sportmerk Rukka. Het bedrijf besteedt aan RukkaPets dezelfde aandacht, expertise en kwaliteit als bij de ontwikkeling van sportkleding voor mensen, omdat alleen het beste goed genoeg is voor jouw huisdier. De producten van RukkaPets zijn ontwikkeld voor comfort en functionaliteit, ongeacht het weer en seizoen. De producten zijn duurzaam, praktisch en vertegenwoordigen de legendarische Finse kwaliteit. Met RukkaPets is je huisdier comfortabel en beschermd, onder alle weersomstandigheden.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen