Snuffle Dog Beer Original hondenbier

€2,25
Beschikbaarheid: Op voorraad (2)
Levertijd: 1-3 werkdagen in België en Nederland

Snuffle Dog Beer Original hondenbier is bier met rund-kipsmaak speciaal voor uw hond. Als u na een drukke werkdag een biertje opentrekt of iets te vieren hebt, kunt u uw hond verwennen met dit smakelijke non-alcoholische biertje! Het is een gezonde en natuurlijke beloningsdrank zonder kunstmatige toevoegingen. Het bevat daarnaast geen koolzuur.

Snuffle Dog Beer Original hondenbier is gemaakt van de beste ingrediënten en smaakt daarom erg goed. Het is een heerlijke dorstlesser voor uw viervoeter, maar geen vervanger van het water wat uw hond elke dag nodig heeft.

Samenstelling Snuffle Dog Beer Original hondenbier
Plantaardige eiwitextracten en maltextracten, 0,5% kip, 0,5% rund. Natuurlijke conserveermiddelen: melkzuur en kaliumsorbaat.

Analytische bestanddelen: Ruw eiwit 0.8%, ruw vet 0.18%, ruwe celstof 0.18%, ruw as 0.05%, vocht 98.3%.

Voedingsadvies Snuffle Dog Beer Original hondenbier
Open het blik hondenbier en schenk een beetje hiervan in de drinkbak van uw hond. Schud hierna de inhoud van het blik, met uw duim op de opening. Door te schudden komen de extracten in de vloeistof het beste tot hun recht en komt er een mooie schuimlaag op het bier. Giet hierna de rest van de inhoud van het blik in de drinkbak van uw hond en u zult zien dat er een schuimlaag ontstaat.

Serveer het hondenbier op kamertemperatuur, zodat uw hond de aroma's kan ruiken. Als het te koud wordt geserveerd, kan uw hond buikpijn krijgen. Geef het alleen in het schone drinkbak die enkel voor uw hond is bedoeld. Het kan dat uw hond moet wennen aan het hondenbier; het is wat anders dan het water wat ie dagelijks krijgt. Snuffle Dog Beer Original hondenbier mag dagelijks worden gegeven als beloning. Een kleine hond mag een half blikje per keer, een middelgrote 1 en een grote hond 2. Het geldt niet als vervanger van het water wat uw hond dagelijks nodig heeft!

Ongeopend is het hondenbier 12 maanden houdbaar. Geopend in een koelkast op minder dan 5 graden is het 48 uur houdbaar. Bewaar op een koele plek.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen