Snuffle Dog fries - hondenfrietjes

€1,60
Beschikbaarheid: Op voorraad (1)
Levertijd: 1-3 werkdagen in België en Nederland

Snuffle Dog Fries hondenfrietjes is een heerlijke en knapperige snack voor uw hond. Behalve dat deze hondenfrietjes heel smakelijk zijn, zijn ze ook nog eens gezond. Deze 100% natuurlijke hondenfrietjes bevatten namelijk maar 0,8% vet, veel minder dan de meeste snacks voor honden. Daarnaast bevatten ze geen conserveermiddelen of toegevoegde geur- en kleurstoffen en zijn de frites tarweglutenvrij. 

Snuffle Dog Fries hondenfrietjes zijn gemaakt van zoete aardappelen en zetmeel. Aardappelen worden steeds meer gebruikt in hondenvoer als gezond alternatief voor granen. De friet is niet gefrituurd, maar door middel van hete lucht gebakken. 

Samenstelling Snuffle Dog Fries hondenfriet
Zoete aardappel 94% (waarvan zoete aardappel zetmeel 13%), plantaardige olie 6%.

Analytische bestanddelen

Ruw eiwit 3%, ruw vet 0,23%, ruwe celstof 0,65%, ruw as 0.05%, vocht 9%.

Voedingsadvies Snuffle Dog Fries hondenfrietjes
Elk zakje bevat 40 gr hondenfriet. U kunt het rechtstreeks uit de verpakking serveren aan uw hond als beloningssnack. Het kan geopend nog circa 4 dagen bewaard worden, afhankelijk van de bewaartemperatuur (het beste is koel en droog in een koelkast op minder dan 5 graden). Het verliest hierbij wel iets van zijn knapperigheid, maar de heerlijke smaak blijft behouden! Ongeopend is het 12 maanden houdbaar op kamertemperatuur.

Kleine honden krijgen circa 15 gr per portie, middelgrote honden 25 tot 30 gr en grote honden 40 gr per portie.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen