Purrs Dragonfly - libelle

€7,50
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: beschikbaar op bestelling, contacteer ons voor de levertermijn

Deze libelle is net als de vlinder ongelooflijk mooi én super doeltreffend bij de katten, zowel de zelfzekere als de angstige katten. Het is zelfs voor ons een plezier om naar te kijken hoe het beestje beweegt. Daarnaast zorgt het zicht en de geur van dit speelgoedje voor een ware gedaanteverandering bij de kat, ze zal kost wat kost de libelle vangen. Het lichaampje is gemaakt van Chenille, een materiaal afkomstig van geschoren schapenwol met kleine vleugeltjes van veertjes gemaakt. Kleuren variëren in alle kleuren van de regenboog! Lichaam is 10 à 12 cm lang & 2 cm breed. Vleugels zijn ongeveer 3 cm lang.

Cat teaser / Interactive toys zijn GEEN kauwspeeltjes. Cat Interactive & Teaser Toys voldoen aan het natuurlijke jacht- en jachtinstinct van uw kat. Ze zijn alleen ontworpen voor menselijke, begeleide interactie met uw kat (en) om katten aan te moedigen om te spelen en te oefenen. Al het interactieve speelgoed moet worden opgeborgen als de spelsessies voorbij zijn. Ze mogen nooit met uw kat worden achtergelaten om te kauwen of te vernietigen of achtergelaten worden op een plaats waar uw kat hen kan bereiken zonder uw deelname. Dit is om je kat te beschermen tegen blessures en om ervoor te zorgen dat het speelgoed zijn sterke aantrekkingskracht behoudt.

Om de natuurlijke jacht van een kat te voltooien zoals vangen, doden, eten, gebruik je de PurrSuit stand-alone vullingen als speelgoed voor jachtoefeningen en enkele echte veren voor het kill-instinct om de cyclus te voltooien.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen