Purrs grassprinkhaan

€7,00
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: beschikbaar op bestelling, contacteer ons voor de levertermijn

De Grassprinkhaan is ongeveer 6 cm lang en 1 cm breed, plus de verenstaart.

De handgemaakte Grassprinkhaan kruipt en sluipt als je het speeltje over de vloer trekt met behulp van de Frenzy Hengel. De Grasssprinkhaan is gemaakt van 100% echte hertenhuid, schapenwol en veren. De hertenhuid is een bijproduct van gekweekte kuddes, die vrij leven in Engeland.

Het speeltje komt in natuurlijke kleuren: Bruin, groen en geel

Cat teaser / Interactive toys zijn GEEN kauwspeeltjes. Cat Interactive & Teaser Toys voldoen aan het natuurlijke jacht- en jachtinstinct van uw kat. Ze zijn alleen ontworpen voor menselijke, begeleide interactie met uw kat (en) om katten aan te moedigen om te spelen en te oefenen. Al het interactieve speelgoed moet worden opgeborgen als de spelsessies voorbij zijn. Ze mogen nooit met uw kat worden achtergelaten om te kauwen of te vernietigen of achtergelaten worden op een plaats waar uw kat hen kan bereiken zonder uw deelname. Dit is om je kat te beschermen tegen blessures en om ervoor te zorgen dat het speelgoed zijn sterke aantrekkingskracht behoudt.

Om de natuurlijke jacht van een kat te voltooien zoals vangen, doden, eten, gebruik je de PurrSuit stand-alone vullingen als speelgoed voor jachtoefeningen en enkele echte veren voor het kill-instinct om de cyclus te voltooien.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen