Tre Ponti Primo allround hondentuig

€44,00 €29,95
Beschikbaarheid: Op voorraad (1)
Levertijd: 1-3 werkdagen in België en Nederland

PRIMO TUIGEN

​De Primo serie van Tre Ponti is ontwikkeld als 'allround' tuig en geschikt voor honden van 10 tot en met 60 kg. Het tuig gaat over het hoofd van de hond en wordt onderin ingesteld en vast geklikt met een slot sluiting.

Primo tuigen zijn geschikt voor vrijwel alle activiteiten. Gewoon wandelen, maar ook geschikt als sport- en fietstuig. Doordat de ring voor de lijn 'mee loopt' met de lijn ontstaat er een optimale controle op de hond, zonder het lastige kantelen van het tuig.

Tre Ponti tuigen bieden uw hond veel voordelen. Van expliciet belang is dat de maat en de pasvorm correct is. Neem dan ook altijd uw hond mee naar onze dealers. Deze hebben van ons uitgebreide instructies gekregen waar zij op moeten letten en hoe zij deze moeten aanmeten, zodat alle bijzondere eigenschappen correct naar voren komen.

PRIMO PLUS TUIGEN

Ontwikkeld voor medium tot zeer grote honden. Deze ergonomisch gevormde tuigen zijn erg robuust. De brede voorband is gemaakt van zeer soepel 'ripstop' nylon en dus erg duurzaam. De Plus serie is voorzien van een noodgreep met een 'meelopende' ring, waardoor het lastige kantelen van het tuig wordt voorkomen, ongeacht de hoek van de lijn. De diep uitgesneden rugband geeft honden met een ver doorlopende hals een uitstekend draagcomfort.

De Plus serie is zeer geschikt voor werkhonden, maar wordt ook graag gebruikt voor de dagelijkse wandelingen en andere activiteiten. Een zeer betrouwbaar, flexibel en stoer tuig!

MATEN (INDICATIEF)

maat M:    10/20 kg - 50 tot 65 cm borstomvang
maat L:     20/30 kg - 70 tot 80 cm borstomvang
maat XL:   30/40 kg - 80 tot 100 cm borstomvang
maat XXL: 40/60 kg - 90 tot 120 cm borstomvang

0 sterren op basis van 0 beoordelingen