Purrs Feather Spinner - standaard vogel

€7,00
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: beschikbaar op bestelling, contacteer ons voor de levertermijn

De Purrs Standaard Vogel draait in de lucht en simuleert zo een vliegende kat. Voor jouw kat lijkt deze hervulling echt. Het flappergeluid maakt jouw kat helemaal gek. Het Standaard Vogeltje is gemaakt van 2 grote fazantenveren en kleine kleurrijke marabou veertjes. De veren zijn vastgemaakt in een speciale rubberen tube.

Cat teaser / Interactive toys zijn GEEN kauwspeeltjes. Cat Interactive & Teaser Toys voldoen aan het natuurlijke jacht- en jachtinstinct van uw kat. Ze zijn alleen ontworpen voor menselijke, begeleide interactie met uw kat (en) om katten aan te moedigen om te spelen en te oefenen. Al het interactieve speelgoed moet worden opgeborgen als de spelsessies voorbij zijn. Ze mogen nooit met uw kat worden achtergelaten om te kauwen of te vernietigen of achtergelaten worden op een plaats waar uw kat hen kan bereiken zonder uw deelname. Dit is om je kat te beschermen tegen blessures en om ervoor te zorgen dat het speelgoed zijn sterke aantrekkingskracht behoudt.

Om de natuurlijke jacht van een kat te voltooien zoals vangen, doden, eten, gebruik je de PurrSuit stand-alone vullingen als speelgoed voor jachtoefeningen en enkele echte veren voor het kill-instinct om de cyclus te voltooien.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen