Snuggle puppy

€39,95
Beschikbaarheid: Op voorraad (1)
Levertijd: 1-3 werkdagen in België en Nederland

De Snuggle Puppy zorgt voor de perfecte start van elke pup in zijn nieuwe huis.

Dit schattige en heerlijk zachte hondje van SmartPetLove functioneert als een surrogaatmoeder en zorgt voor een heerlijk warm, comfortabel en veilig gevoel voor de pup.

Dankzij de warmtebron door middel van heatpacks en een kunstmatige, voelbare hartslag in de knuffel zal de pup zich veilig en geborgen voelen. Hierdoor zal gedrag veroorzaakt door angst, zoals janken of blaffen, afnemen. De pup zal zich sneller thuis voelen en geen slapeloze nachten bij de nieuwe eigenaar veroorzaken.

In de buik van de Snuggle Puppy zit een opening, hier kan het speciale pulserende hartje gestopt worden. Het hartje heeft een voelbare en hoorbare hartslag, en het kalme tempo heeft een rustgevende werking op de pup.

Voor jonge pups wordt vaak aanbevolen om een warme kruik in de bench te leggen. Zo krijgt de puppy het gevoel dat hij niet alleen is. De Snuggle Puppy biedt ook deze warmte, dit door middel van een heatpack die 24 uur aangenaam warm blijft. Het warmtezakje kan bij het kloppend hartje in de buik van de Snuggle Puppy gestopt worden.

Om de komst van uw nieuwe puppy helemaal goed voor te bereiden, kan de Snuggle Puppy voor de verhuizing in het nest van de puppy gelegd worden. Op deze manier krijgt de Snuggle Puppy de vertrouwde nestgeur, dit zal de pup later helpen bij de verhuizing naar het nieuwe huis.

Werkt op 2 AAA batterijen. Inclusief batterijen en 3 heatpacks (ook los verkrijgbaar).

Afmetingen 30 cm x 20 cm x 8 cm.

Kleuren: Golden/ beige

Ook verkrijgbaar als Puppy startset inclusief een ultra zacht dekentje, bijtring en speeltje (op bestelling).

 

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen