Purrs Sweetiez bag

€18,00
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: beschikbaar op bestelling, contacteer ons voor de levertermijn

Onze zeer populaire, speciale zak Sweetiez kruiden-selectie is nu nog beter geworden!
Een fantastisch geschenk voor elke kat.

Onze Sweetiez Baggie bevat 8 snoepjes van 4 kruidenaroma's - 2 valeriaan, 2 krachtige Canadese catnip, 2 mint en 2 silvervine
Een assortiment waar elke kat dol op zal zijn!
Weet je niet zeker van welk kruid je kat gek wordt? Deze zijn ideaal om elke kruidensmaak ermee te proberen!

Krachtige Canadese catnip: Power Mix, een speciale selectie van 4 kruiden die katten het meest waarderen: Nepeta cataria (catnip), Nepeta mussini (catmint), Honeysuckle en Valerium officinalis.
Valeriaan: een veel voorkomende natuurlijke plant die wordt gebruikt in menselijke kruidenmedicijnen, bevat een chemische stof verwant aan kattenkruid dat katten aantrekt.
SilverVine Matatabi: Een natuurlijke plant afkomstig uit de bergachtige regio's van Oost-Azië, zilveren wijnstok wordt al eeuwenlang in Azië gebruikt als een preventief hulpmiddel voor de gezondheid. Het wordt ook veel gebruikt in Japan en China als stimulerend middel voor katten.
Mint: Catnip Mussini, in dezelfde familie als normale Catnip (Nepeta Cataria), Cat Mint is ook een natuurlijk kruid geliefd bij Felines met meer een mintgeur.
 
Gepresenteerd in een leuke cellofaan zak met lint of koord en cadeausticker aan de voorzijde om een ​​naam op te schrijven, ideaal als geschenk.

Elke lieverd is ongeveer 9 cm lang en 3 cm breed en bevat binnenin de kruiden. Geen vulstoffen.
Gemaakt met zachte fleece.

Verschillende kleuren / patronen.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen