Weenect GPS Tracker - Hond

€49,95 €39,95
Beschikbaarheid: Op voorraad (4)
Levertijd: 1-3 werkdagen in België en Nederland

GPS tracker hond met:

- GPS tracking / Zonder afstandslimiet
- Locatiegeschiedenis / Opvolging van activiteit
- Terugroep educatie / Anti-wegren-systeem
- 72 uur werkzaam / Waterdichtheid IP67
- Silicone bevestiging / Mobiele app

Werkt met abonnement, vanaf € 3,75 per maand

Abonnement zonder verplichtingen € 7,90 per maand; de betaling is maandelijks en kan op elk moment stopgezet worden (minimum inschrijving voor drie maanden).

Abonnement met 1 jaar vooruitbetaald: € 59,90 (dat wil zeggen € 5 per maand); de betaling vindt eens per jaar plaats en kan op elke vervaldag van het abonnement worden stopgezet.

Abonnement met 2 jaar vooruitbetaald: € 89,90 (dat wil zeggen € 3,75 per maand); de betaling vindt één keer per twee jaar plaats en kan op elke vervaldag van het abonnement worden stopgezet.

De pet GPS tracker zendt u een alert als uw huisdier een vooraf bepaalde veiligheid zone verlaat (melding rechtstreeks op uw telefoon). Zo kunt u uw weggelopen hond gaan halen voordat deze bij een gevaarlijke weg komt. Een verbonden hondenhalsband die GPS tracking combineert met een anti-wegloopsysteem.

GPS SYSTEEM
Lokaliseer uw dier rechtstreeks en zonder afstandsbeperking dankzij de GPS tracker huisdier.

TERUGROEP EDUCATIE
Dresseer je hond zodat deze uit zichzelf terugkomt naar huis als hij wegloopt.

BEVESTIGING MET SILICONE BEHUIZING
De dog tracker kan aan elke hondenhalsband worden bevestigd.

WATERBESTENDIG
GPS hond 100% waterdicht met de Norm IP67, voor een waterdichtheid tot 1 meter diepte.

GEOFENCE
Ontvang een waarschuwing via de mobiele app als uw hond een vooraf vastgesteld gebied verlaat.

LOCATIEGESCHIEDENIS
Herbeleef alle avonturen met uw hond opnieuw vanaf uw telefoon.

ACCU
Tot 3 dagen autonomie (550 mAh); het is onnodig om de GPS voor honden elke dag te herladen.

KLEINE GPS
Het is de kleinste en lichtste hond GPS tracker ter wereld (58 x 23 x 10 mm – 25 gram).

GPS lokalisatie zelfs in het bos
In het bos profiteren honden van de grootste vrijheid, het is dus in die gebieden die minder gedekt zijn door het telefoonnetwerk dat de honden GPS inzetbaar moet zijn. De ingebouwde product simkaart is geschikt voor meerdere landen (functioneert in heel Europa) en meerdere aanbieders (deze kan zich verbinden met de gsm netwerken van alle aanbieders van telefoondiensten) voor een dekking van 99% van het gebied.

Al uw honden op dezelfde mobiele app. U kunt de lokatie van uw dieren die voorzien zijn van een GPS tracker hond of een GPS tracker kat altijd traceren vanuit dezelfde account. Zo is het eenvoudiger om ze te volgen op de kaart, om de batterijduur, en de kwaliteit van het mobiele netwerk te controleren, evenals de staat van de internetverbinding. Het is niet nodig om meerdere accounts aan te maken of u te beperken tot een enkele hond GPS tracker, u verzekert zeer gemakkelijk de veiligheid van al uw honden tegelijkertijd.

Honden tracker met meerdere soorten lokalisatie om hem gemakkelijk terug te vinden.
De honden GPS tracker beschikt over een volledig draadloos volgsysteem dat de locatie-informatie van uw huisdier aangeeft via verschillende modi: kaarten (klassiek of met satellietweergave), kompas en radar (hiernaast). Zo kent u altijd zijn GPS-locatie. De realtime lokalisatie zorgt voor wandelingen in alle rust, wetende dat u uw hond gemakkelijk terug zult vinden.

Dog tracker met tril- en rinkel- functie om uw dier op te voeden.
Weenect Dogs 2 is de enige GPS halsband hond die een dresseerhalsband kan vervangen. U hoeft niet meer urenlang op zoek naar hem te gaan na het wandelen: door zijn GPS tracker voor honden te laten trillen of bellen bij elke maaltijd, gaat hij uiteindelijk de twee gebeurtenissen met elkaar verbinden. U kunt hem daarna aan zijn etenstijd herinneren met een eenvoudige klik in uw app.

 

 
0 sterren op basis van 0 beoordelingen