Purrs Wiggly Wormz - wormpje

€7,00
Beschikbaarheid: Op voorraad (1)
Levertijd: 1-3 werkdagen in België en Nederland

Het wormpje is een kleurrijk en superleuk speeltje, vooral voor kittens en meer angstige katjes maar werkt voor allemaal! Het is gemaakt van zacht chenille wol met kindvriendelijke oogjes. Het is belangrijk om de kat hierin niet te laten bijten want met stevig spel kan het staartje loskomen. Daarom is het aangewezen om dit geweldige speeltjes eerder voor zacht-spelende katten en kittens te gebruiken. Het wormpje krioelt lekker over de grond en doet het geweldig op tapijt en is een geweldige afwisseling. Laat het doorheen héél de woonkamer krioelen en je katten gaan zonder twijfel zot om het te vangen! Het wormpje komt in diverse Heldere Kleuren: geel, roze , groen , paars, oranje , rood en blauw en is ongeveer 22 cm

Cat teaser / Interactive toys zijn GEEN kauwspeeltjes. Cat Interactive & Teaser Toys voldoen aan het natuurlijke jacht- en jachtinstinct van uw kat. Ze zijn alleen ontworpen voor menselijke, begeleide interactie met uw kat (en) om katten aan te moedigen om te spelen en te oefenen. Al het interactieve speelgoed moet worden opgeborgen als de spelsessies voorbij zijn. Ze mogen nooit met uw kat worden achtergelaten om te kauwen of te vernietigen of achtergelaten worden op een plaats waar uw kat hen kan bereiken zonder uw deelname. Dit is om je kat te beschermen tegen blessures en om ervoor te zorgen dat het speelgoed zijn sterke aantrekkingskracht behoudt.

Om de natuurlijke jacht van een kat te voltooien zoals vangen, doden, eten, gebruik je de PurrSuit stand-alone vullingen als speelgoed voor jachtoefeningen en enkele echte veren voor het kill-instinct om de cyclus te voltooien.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen