Carnis 100% Zeewier 750gr

€9,95
Beschikbaarheid: Op voorraad (1)
Levertijd: 1-3 werkdagen in België en Nederland

Zeewier (Ascophyllum nodosum)

Gedroogd en fijn gemalen IJslands zeewier is een 100% natuurproduct zonder toevoegingen.
Van nature is zeewier een rijke organische bron van gemakkelijk opneembare mineralen, sporenelementen, vitaminen en aminozuren.Het dagelijks toevoegen ervan aan de voeding van uw dier, bevordert de algemene stofwisseling.IJslands zeewier heeft als voordeel ten opzichte van andere zeewieren dat het een zuiver zeewier is zonder zware metalen.

Zeewier kan een positief effect op de pigmentatie hebben en kan de samenstelling van het speeksel beïnvloeden, zodat vorming van tandsteen kan worden voorkomen en reeds bestaande afzettingen worden opgelost.

Tevens kan het bijdragen aan betere pigmentatie van vacht & huid en een optimalisatie van de spijsvertering van uw dier.U kunt het gedroogde zeewier toedienen door het zeewier door het voer van uw dier te mengen of eventueel een beetje vochtig maken.Zeewier bevat over de 60 verschillende mineralen, aminozuren en phytonutriënten.

Vanwege het Jodiumgehalte in zeewier adviseren wij u om een kuur in te stellen, bijvoorbeeld 1 maand voeren, dan 1 maand niet.
Inhoud: 750 gr.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen