The One Searched For Australian Shepherds

Check onze nieuwe website voor info over onze Aussies en pups:
 
 
The one searched for...dat is voor ons de Australische herder. Als fokker hechten wij veel belang aan de socialisatie en gezondheid van onze honden. De pups worden in huiselijke sfeer geboren en naarmate ze ouder worden brengen we hen in contact met allerlei geluiden, kinderen, katten en andere honden. We houden hierbij rekening met de verschillende fases in hun ontwikkeling, vanaf de zwangerschap van de teef totdat ze naar hun gouden mandje vertrekken.
 
Voor onze pups zoeken we een liefdevolle thuis en de bereidheid om u aan te passen aan de behoeftes en noden van de hond. We houden van een persoonlijke aanpak en vernemen graag op voorhand wie onze pup kandidaten zijn. Pups worden pas toegewezen na een persoonlijke kennismaking. Via een gesloten FB groep houden we nadien graag contact en we staan altijd klaar voor vragen en ondersteuning.
Onze honden worden uitvoerig getest op erfelijke ziektes: HD, ED, ECVO oogonderzoek en via DNA worden ze getest op CEA, PRA, MDR1, NCL-6, HC, CMR1, DM. 
Zowel de ouders als de pups hebben een stamboom. Wij fokken volgens de regels van de KMSH en volgen het advies van de Australian Shepherd club inzake gezondheid en fokbeleid.
 
 
Beschikbaar: red tri en black tri reutjes en teefjes
 
Ben je op zoek naar een pup, dan mag je altijd vrijblijvend een mailtje sturen naar [email protected] en dan bezorgen we jou de vragenlijst.
 
GillGemmaJaxx Eve     VoyBonnie