Purrs Trappelkussen

€10,00 €8,00
Beschikbaarheid: Op voorraad (8)
Levertijd: 1-3 werkdagen in België en Nederland

Deze reward toy is niet voor aan de hengel te bevestigen, maar is dé ideale prooi voor katten die na hun jacht graag nog even rondlopen met hun prooi. Loopt je kat na het jagen met de Purrs hengel nog gespannen rond, op zoek naar de vogel? Geef hem dan een Purrs beloningsspeeltje waar hij naar hartelust nog even van kan nagenieten, weliswaar onder supervisie van de eigenaar. Deze beloning dient enkel gegeven te worden na het spel. Berg hem achter af dus op.

Smaken: Valeriaan, Mint, Silvervine

Valeriaan: Een veel voorkomende natuurlijke plant die wordt gebruikt in menselijke kruidenmedicijnen, bevat een chemische stof verwant aan kattenkruid dat katten aantrekt.

Mint: Catnip Nepeta Mussini (catmint) komt uit dezelfde familie van natuurlijke kruiden als normale Catnip (Nepeta Cataria). Cat Mint is ook een natuurlijk kruid geliefd bij Felines met meer een mintgeur.

Silvervine: Als je nog nooit van Matatabi SilverVine hebt gehoord, is dit de geluksdag van je kat. Een natuurlijke plant afkomstig uit de bergachtige regio’s van Oost-Azië, zilveren wijnstok wordt al eeuwenlang in Azië gebruikt als een preventief hulpmiddel voor de gezondheid. Het wordt ook veel gebruikt in Japan en China als stimulerend middel voor katten. Wanneer ze worden blootgesteld aan poedervormige zilveren wijnstokken, komen katten in een euforische staat waarin gedrag voorkomt zoals wrijven, miauwen, kwijlen en likken. De reacties variëren van kat tot kat, maar het komt erop neer dat ze allemaal gek worden van de dingen. Effecten duren over het algemeen 5-30 minuten.

Klinkt als kattenkruid, toch? Nou ja, dat is het, behalve dat het krachtiger is vanwege de aanwezigheid van twee kat-attractanten in tegenstelling tot Catnip’s. Een studie van de Universiteit van Illinois wees uit dat katten een voorkeur lieten zien voor zilverwijnstok over kattenkruid, zowel wat betreft de aanvankelijke aantrekking tot een voorwerp dat de stof bevatte als de tijd die ermee werd doorgebracht om ermee om te gaan. Als uw kat niet op kattenkruid reageert of er verveeld van is, is zilverwijn wellicht precies wat de dokter heeft voorgeschreven.

Deze Stinky Wild Hare Puff laat je kat grommen, schudden, aanvallen en kwijlen van genot! Elke Wild Hare Puff is er in verschillende maten en vormen met natuurlijke kalkoenveren. Binnenin zit 5 gram stinkende pure valeriaanwortel.

Deze Billy Goat Puff laat je kat grommen, schudden, aanvallen en kwijlen van genot! Elke Billy Goat Puff is er in verschillende maten en vormen met natuurlijke kalkoenveren. Doordrenkt met natuurlijk Silvervine-kruid binnenin. Kleur - Natuurlijke kleuren in grijstinten, wit, bruin.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen