Dog Copenhagen

Stijlvolle, comfortabele en duurzame hondentuigen van het jonge Deense merk Dog Copenhagen.
Wij ontwerpen en vervaardigen hoogwaardige hondenuitrusting die geschikt is voor de dagelijkse stedelijke en offroad-avonturen met uw hond. Onze missie is om comfortabele en duurzame hondenproducten te ontwikkelen met een functioneel en aantrekkelijk ontwerp. Het is de uitgebalanceerde mix van kwaliteit, functionaliteit en klassiek Deens design dat ons onderscheidt van andere merken.

Geïnspireerd door het actieve leven met onze viervoetige vrienden gebruiken we alleen de beste materialen die beschikbaar zijn en luisteren we altijd naar feedback van onze klanten om ervoor te zorgen dat alle productdetails worden geperfectioneerd. Elke terugkerende klant is het bewijs dat we op de goede weg zijn.

Het merk DOG Copenhagen is opgericht in 2015 en vandaag kunnen onze producten worden gekocht bij geselecteerde retailers in +20 landen. 

Als u op zoek bent naar een nieuw hondentuig, hondenhalsband of hondenriem en iets meer verwacht, nodigen wij u uit om ons assortiment van naderbij te bekijken. We willen alleen tevreden klanten!

Dog Copenhagen

https://dogcopenhagen.com/en/