Dog lovers gold

Filosofie
De meeste honden en katten doen het goed op een dieet samengesteld uit vers vlees, vleesbotten, orgaanvlees, gevogelte, vis, eieren, groenten, fruit en vetten.
Maar in de dagelijkse praktijk is het lang niet voor iedereen haalbaar om een dergelijk uitgebalanceerd dieet samen te stellen, dit vergt namelijk nogal wat tijd en kennis van zaken, nog afgezien van de meestal hoge prijs en een eventueel opslagprobleem.

Vanuit praktische overwegingen geven de meeste honden- en kattenliefhebbers daarom de voorkeur aan een compleet samengesteld droogvoer, of sommige wisselen zelf samengestelde maaltijden af met een compleet droogvoer. Veel voedingsmerken zijn echter samengesteld uit minder gezonde granen en uit beperkt gevarieerde dierlijke eiwitbronnen, vaak ook nog zonder de belangrijke probiotica en met een onvoldoende aan de juiste kwaliteit van vetten of oliën.
Tarwe, maïs, gerst, soja, bietenpulp en andere goedkope granen of vulstoffen staan meestal bovenaan in de ingrediëntenlijst van menig merk..... laat u niet van de wijs brengen, de realiteit leert dat dit voor uw hond of kat minder geschikte stoffen zijn!
Volgens vele voedingsexperts zijn juist deze granen de grootste oorzaak van huidallergieën, darm- en maagstoornissen en andere gezondheidsproblemen.
Bekijk en vergelijk kritisch de eerste 10 ingrediënten op de verpakking want voedingsmerken die deze dikwijls irriterende bestanddelen in hun samenstelling verwerken kunt u, wat betreft de gezondheid van uw huisdier, beter niet gebruiken.

In de samenstelling van Dog Lovers Gold ‘The Original Formula’ staan maar liefst vier VERSCHILLENDE eiwitsoorten bij de eerste tien ingrediënten, voor een werkelijk optimaal eiwitbalans: Lams meel, Zalm, Eieren en Kippenvlees meel, en... GÉÉN tarwe, maïs of soja!
De belangrijke vetten bestaan uit zeer gezonde Zalmoliën, Kippenvet en Lijnzaad. Deze ingrediënten voorzien rijkelijk in de belangrijke Omega 3 & 6 vetzuren (EPA en DHA) en worden tot de beste en meest efficiënte dierlijke vetbronnen gerekend.
De koolhydraten bestaan uitsluitend uit glutenvrije rijst en geselecteerde groenten en fruit.
Rijst is hypoallergeen en rijk aan mineralen en veroorzaakt slechts zelden darmstoornis bij hond
of kat.

Om zelfs de meest veeleisende en gepassioneerde hondenliefhebber tevreden te stellen hebben wij de voeding-formules uit onze ‘Passion’ lijn zelfs 100% GRAANVRIJ samengesteld.

Ook  Cat Lovers Gold ’The Original Formula’ kenmerkt zich door het gebruik van meerdere eiwitrijke
ingrediënten en o.a. pure Zalm-olie, Cranberries, Probiotica en geselecteerde groenten en fruit.

Maar er is meer!... een uitgebalanceerd dieet is namelijk niet compleet zonder allerlei belangrijke enzymen en mineralen die tijdens het verhittingsproces van droogvoer deels verloren gaan.
Onze droogvoeren bevatten ook Probiotica en Chelated mineralen (aan aminozuren gebonden mineralen voor verbeterde opname). Vanwege deze bijzondere samenstelling kunnen darmproblemen, huidklachten, of voeding gerelateerde allergieën snel verdwijnen of sterk verminderen.

All Life Stages

Het predicaat: ´Puppy, Junior of Performance voer` wekt de indruk dat honden in verschillende leeftijdsfases ook andere voedingsbehoeften hebben,… dit is onjuist!
Dit is alleen een handig verkoopargument dat inspeelt op het sentiment van de eigenaar.

Er is, behalve voor een hond of kat met een medisch probleem, geen enkele noodzaak om op basis van leeftijd of ras voor een ander voer met slechts een minuscuul andere verhouding te kiezen.
Dit geldt voor zowel opgroeiende als volwassen dieren!
Afhankelijk van leeftijd en inspanningsniveau heeft uw hond of kat behoefte aan MEER of MINDER van hetzelfde hoogwaardige voer en dekt hiermee zijn volledig energiebehoefte.

Afhankelijk van leeftijd en activiteitenniveau zorgt één of meerdere porties per dag voor een evenwichtige en gezonde lichaamsontwikkeling met een prachtig glanzende vacht en uitstekende conditie…  alles wat u hoeft te doen is Dog Lovers Gold te voeren, honden zijn er gek op!

Geen producten gevonden...