Monge

Monge is sinds 1963 de Italiaanse familie van dierenvoeding. Monge richt zich dag in, dag uit op het allerbeste voor jouw hond. Daarom zit de kwaliteit- en onderzoeksafdeling nooit stil bij de fabrikant. Iedere dag valt er weer iets nieuws te leren. Daarnaast wordt het proces van het verwerken van de voeding goed in de gaten gehouden door zowel medewerkers als door lokale en nationale overheidsinstanties. Je kunt er dus zeker vanuit gaan dat de kwaliteit van de Monge voeding altijd van het allerhoogste niveau is.

Onze filosofie

Uiteraard hebben we één hele belangrijke filosofie achter onze productlijn. We zorgen ervoor dat door middel van de hondenvoeding die wij verkopen, uw hond een lang, gelukkig maar bovenal gezond leven zal hebben. Deze filosofie hebben we altijd in ons hoofd gehad bij het maken en verkopen van hondenvoeding en deze zullen we ook houden zolang wij bestaan. Door de ruime afwisseling in het eten van uw hond en een goed uitgebalanceerde zak brokken kunnen we zorgen voor een afwisselend voedingspatroon waardoor uw hond een gelukkig en gezond leven kan leiden.

Droog of nat voer?

Het is een vraagstelling waar baasjes vaak mee zitten. Welk voer is nou precies het beste voor mijn hond? De complete voeding die wij verkopen is volledig ontwikkeld en gemaakt op basis van alle belangrijke ingrediënten die een hond dagelijks nodig heeft. Daarnaast bieden we een complete lijn aan voor zowel droog als nat voer. In principe zou je een regel kunnen aanhouden voor jezelf waarbij je hond niet vaker dan één keer per dag 100% nat voer of 100% hondenbrokken geeft.