Stock Und Stein Coldmaster hond zwart Small

€159,00 €95,00
Beschikbaarheid: Op voorraad (1)
Levertijd: 1-3 werkdagen in België en Nederland

Nek lengte: 13 cm.
Rug lengte: 46,5 cm.
Nek breedte: 56 cm.

Voor haar collectie gebruikt STOCK + STEIN® WEAR alleen materialen van toonaangevende en gevestigde fabrikanten zoals SympaTex® en PrimaLoft®. Het System biedt u een volwassen en optimaal aangepast regen-, winter-en outdoor-combinatie voor de hoogste vraag en prestaties.
PrimaLoft® One is een van de toonaangevende fabrikanten van synthetische isolatiematerialen van de wereld met een weergaloze prestatie m.b.t. alle outdoor eisen, ongeacht bij droge of natte weersomstandigheden.

Korte opsomming van alle eigenschappen:
• Net zo warm, zacht en induwbaar als dons, maar sneller drogend
• Verwarmt, zelfs als het material nat is
• Extreem licht materiaal, ademend en windproof
• Uitstekend waterproof
• excellente thermische waarde

De antistatische STOCK + STEIN® WEAR COLDMASTER is snel en eenvoudig te combineren met de RAINMASTER. Hiermee verandert u uw RAINMASTER in een 4-SEIZOENEN-MASTER. Deze COLDMASTER is d.m.v. YKK waterdichte drukknopen eenvoudig en snel in de Rainmaster te bevestigen. De ontstane combinatie beschermd uw hond nu tegen regen en extreme kou.

De STOCK + STEIN® WEAR Coldmaster, het antistatische PrimaLoft® warmtevest, past perfect als isolatie onder de RAINMASTER, zonder dat het geheel lomp wordt of de bewegingsvrijheid van de hond beïnvloed. PrimaLoft® ONE is, zowel nat als droog, warmer dan welke andere synthetische isolatie dan ook. Het is net zo warm, zacht en samendrukbaar als dons, maar droogt aanzienlijk sneller. Natuurlijk is PrimaLoft® ONE ademend en waterafstotend. Het materiaal is maximaal beschermd tegen een scheuren van de vezels, heeft een perfecte pasvorm en is zacht en allergievrij.

Alhoewel de COLDMASTER werd ontwikkeld als een warmte-uitbreidingsmodule voor uw RAINMASTER. naar een 4-SEIZOENEN-MASTER, kan de COLDMASTER ook los worden gedragen, bijvoorbeeld wanneer de hond in een koude auto zit. Het is echter niet bedoeld om alleen gedragen te worden tijdens buitenwandelingen.


De STOCK + STEIN® WEAR COLDMASTER sluit perfect aan over het lichaam van de hond en zorgt voor een hoog niveau van comfort. De ergonomische uitsnijdingen voor de poten van de hond zorgen voor een hoge mobiliteit. Dit in combinatie met de aanpasbare buik guard, zorgt er voor dat er een volledige bescherming tegen vocht en vuil is.

Door het gebruik van een stevige slider sluiting, kan de kraag van de jas met een enkele handbeweging worden afgesteld, waardoor het binnendringen van vuil en vocht in de hals wordt voorkomen.
De verlengde kraag beschermt zelfs langharige honden tegen vuil. Om verwondingen door vast raken aan obstakels te voorkomen, worden er geen haken of lussen op deze verstelbare kraag gebruikt

Voor gebruik met een hondentuig, kunt u de reeds voorbereide opening, onder de drievoudige naad en onder het STOCK + STEIN® WEAR sticklogo, eenvoudig openen.
Onderhoudsinstructies voor Stock + Stein® Wear

Een echt pluspunt van de Sympatex membraan is dat geen poriën heeft en in plaats daarvan werkt op een puur chemisch en fysisch principe. De hydrofiel (wateraantrekkend) componenten van het Sympatex membraan neemt vocht uit het lichaam en transporteert dit naar buiten zodat het kan verdampen. Tegelijkertijd voorkomt de porie loze structuur van het membraan inregenen. Dit houdt in dat kleding die is voorzien van Sympatex producten zijn zeer eenvoudig te onderhouden zijn, omdat in tegenstelling tot poreuze membranen (Gore-Tex, eVent) het Sympatex membraan niet kan worden geblokkeerd door zweet (zoutkristallen) of vuil. Dat betekent dat het wassen van de kledingstukken niet iedere keer na dragen noodzakelijk is. Reinigingsmiddelresten (tensiden) hebben evenmin negatieve invloed, waardoor de kledingstukken hun volledige capaciteit behouden, ook na veelvuldig wassen. Het maakt dus niet uit of je de kleding vaker of minder vaak wast. Er zal altijd 100% optimale ventilatie en functie gewaarborgd blijven.

WASSEN
• Kijk op de wasvoorschriften op het label. Bij de WINDMASTER: sluit eerst de rits.
• Eenvoudig wasbaar op 40 ° C (RAINMASTER en WINDMASTER) en 30 ° C (WINTERMASTER EN COLMASTER) met behulp
van een kort wasprogramma
• Laag laadvolume
• Fijn wasmiddel of speciale wasmiddel voor functioneel textiel
• Gebruik geen standaard wasmiddel met optische bleekmiddelen of bleekmiddel
• Gebruik geen wasverzachter (het zal de impregnatie beschadigen)
• Gebruik een laag centrifugetoerental (easy care)

DRY CLEANING (alleen RAINMASTER en WINDMASTER)
• Chemisch reinigen is mogelijk maar niet noodzakelijk
• Kijk op de wasvoorschriften op het label

DROGEN
• We raden het gebruik van een droger aan omdat het het impregneren activeert
• Drogen bij lage temperatuur en bij lage snelheid

STRIJKEN (alleen RAINMASTER en WINDMASTER, maar NIET de WINTERMASTER en COLDMASTER!!)
• Strijken reactiveert het impregneren. De strijkijzer temperatuur mag niet hoger zijn dan 110 ° C (1 punt / 1 instelling)

REIMPREGNEREN (behalve COLDMASTER)
• Wassen en / of regen zal in de loop der tijd de impregnatie capaciteit van het bovenmateriaal verminderen. Re impregneer
het bovenmateriaal opnieuw, zodra het water stopt druppels op de stof te vormen
• Breng impregneermiddel met een spuitbus aan de buitenkant van de vochtige of droge kleding (aanbevolen) of voeg
impregneermiddel aan de wasmachine toe (in plaats van wasverzachter).
• Droog hierna in de droger. De warmte zal het impregneermiddel helpen te condenseren en zal het waterafstotende effect
verbeteren
• Re impregnatie is tevens mogelijk by dry cleaning.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen