Purrs Fluffy Chaser - verenstaartje

€7,50
Beschikbaarheid: Op voorraad (2)
Levertijd: 1-3 werkdagen in België en Nederland

Als uw kat van pluizige veren houden, zullen zij dit heerlijk vinden! Gemaakt van zachte, natuurlijke (niet geverfde) marabou veren van kalkoen en kip. Ongeveer 23 cm lang. Kleur - Wit en grijs

Cat teaser / Interactive toys zijn GEEN kauwspeeltjes. Cat Interactive & Teaser Toys voldoen aan het natuurlijke jacht- en jachtinstinct van uw kat. Ze zijn alleen ontworpen voor menselijke, begeleide interactie met uw kat (en) om katten aan te moedigen om te spelen en te oefenen. Al het interactieve speelgoed moet worden opgeborgen als de spelsessies voorbij zijn. Ze mogen nooit met uw kat worden achtergelaten om te kauwen of te vernietigen of achtergelaten worden op een plaats waar uw kat hen kan bereiken zonder uw deelname. Dit is om je kat te beschermen tegen blessures en om ervoor te zorgen dat het speelgoed zijn sterke aantrekkingskracht behoudt.

Om de natuurlijke jacht van een kat te voltooien zoals vangen, doden, eten, gebruik je de PurrSuit stand-alone vullingen als speelgoed voor jachtoefeningen en enkele echte veren voor het kill-instinct om de cyclus te voltooien.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen