Purrs Shimmer Ribbon - satijnen slang

€7,00
Beschikbaarheid: Op voorraad (3)
Levertijd: 1-3 werkdagen in België en Nederland

Het zijden slangetje is gemaakt van stroken van zacht, zijdeachtig, satijnen lint van elk 3 mm in diameter plus 8 kortere strips van glinsterende mylar. Verschillende kleuren met een totale lengte van de bijlage vanaf 29cm.
Katten reageren het meest op de kleuren paars, blauw, groen en geel en daarom is het felgekleurde regenboogkoord aantrekkelijker voor katten.

Cat teaser / Interactive toys zijn GEEN kauwspeeltjes. Cat Interactive & Teaser Toys voldoen aan het natuurlijke jacht- en jachtinstinct van uw kat. Ze zijn alleen ontworpen voor menselijke, begeleide interactie met uw kat (en) om katten aan te moedigen om te spelen en te oefenen. Al het interactieve speelgoed moet worden opgeborgen als de spelsessies voorbij zijn. Ze mogen nooit met uw kat worden achtergelaten om te kauwen of te vernietigen of achtergelaten worden op een plaats waar uw kat hen kan bereiken zonder uw deelname. Dit is om je kat te beschermen tegen blessures en om ervoor te zorgen dat het speelgoed zijn sterke aantrekkingskracht behoudt.

Om de natuurlijke jacht van een kat te voltooien zoals vangen, doden, eten, gebruik je de PurrSuit stand-alone vullingen als speelgoed voor jachtoefeningen en enkele echte veren voor het kill-instinct om de cyclus te voltooien.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen