Snuffelmat

€24,95
Beschikbaarheid: Op voorraad (2)
Levertijd: 1-3 werkdagen in België en Nederland

De snuffelmat zet je hond aan het ‘denken’. Met de snuffelmat gaat de hond snuffelen om de verstopte brokjes te zoeken, deze worden tussen fleecestroken verstopt.

De snuffelmat kun je gebruiken als een spel om de hond op een andere manier te laten eten of als spelletje tussendoor tijdens slecht weer of om de hond even lekker bezig te houden!
De Snuffelmat is ideaal om te ontspannen en te gebruiken wanneer de hond moet revalideren na een operatieve ingreep of door artrose/reuma niet veel kan bewegen!

De snuffelmat is in verschillende kleuren-combinaties leverbaar. De fleecestroken zijn op maat gemaakt en kunnen in de meegeleverde mat worden geknoopt met een simpele platte knoop (strik zonder de lussen).
Je kunt het zelf maken, samen of met het hele gezin! De handleiding wordt meegeleverd. Ook kant-en-klare snuffelmatten zijn beschikbaar.

Het mooiste moment van de dag voor de hond is de maaltijd. Voor veel honden is dit één keer per dag, voor anderen misschien twee keer per dag. Vaak mist de hond het voldane gevoel van de zoektocht en jacht naar het eten.

De snuffelmat verlengt de duur van de maaltijd. Veel honden krijgen na de maaltijd een dol of gek momentje, de snuffelmat voorkomt dit door de duur van de zoektocht en het gebruik van de hersenen tijdens het snuffelen. De hond wordt moe van snuffelen en krijgt een voldaan gevoel.
In de snuffelmat kun je een hele maaltijd droge brokjes verstoppen tot wel 450 gram.

De snuffelmat is:
– een ontpannend spel voor de hond of kat
– makkelijk zelf te maken alle onderdelen handig bij elkaar verpakt
– duurzaam, door gebruik van rubbermat
– veilig en zacht voor de snuit van de hond door gebruik van fleecestof

Afmetingen 45*45 cm, ongeveer 14-16 cm hoog! Gewicht: 1,2 kg

 

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen