Orbiloc Dog Dual Accessoires

€7,25
Beschikbaarheid: Op voorraad (1)
Levertijd: 1-3 werkdagen in België en Nederland
ORBILOC SERVICE KIT
De Orbiloc servicekit heeft alles wat je nodig hebt om een Orbiloc veiligheidslamp goed te onderhouden en indien nodig de batterij te vervangen. De Orbiloc veiligheidslampen gebruiken twee CR2032 Lithium batterijen. In de servicekit zitten twee batterijen aan elkaar, zodat ze direct passen. De Orbiloc veiligheidslampen gaan bij de knipperende functie tot wel 250 uur mee op één set batterijen en tot wel 100 uur bij constant licht. In de servicekit wordt een nieuwe rubberen O ring meegeleverd, zodat het apparaat weer helemaal waterdicht is. Wanneer de batterij vervangen wordt is het van belang dat het + symbool naar beneden wijst. 2 x CR2032 batterij 1 x O-ring. 

ORBILOC CLIP
De Orbiloc Clip laat je de Orbiloc Run Dual-verlichting vastklikken op verschillende items. Zo kan de Orbiloc Clip worden bevestigd op riemen, banden, mutsen, kleding, tassen en nog veel meer verschillende objecten. De Orbiloc Clip is zeer sterk en duurzaam.
Eigenschappen:
Laat je de Orbiloc-verlichting bevestigen op veel verschillende objecten
Sterk en duurzaam. 

ORBILOC CARABINER
De Orbiloc Carabiner bestaat uit twee onderdelen om je Orbiloc lampje vast te maken met een karabijnhaak. De Orbiloc Carabiner Mount is de houder voor het Orbiloc lampje. Met de Orbiloc Carabiner kan je de Orbiloc Carabiner Mount vastmaken aan bijvoorbeeld een band om je arm of middel. De Karabijnhaak is gemaakt van lichtgewicht metaal.
Eigenschappen:
1x Orbiloc Carabiner Mount
1x Orbiloc Carabiner.

ORBILOC MODE SELECTOR RING PRO
De nieuwe Orbiloc Mode Selector Ring Pro heeft een metallic kleur en legt meer accent op de ring. Hierdoor is de ring ook iets groter en makkelijker in gebruik. Het is dan ook een (reserve) onderdeel dat een versleten Orbiloc Mode Selector Ring Pro kan vervangen zonder dat dat u de complete Orbiloc Dual light moet vervangen.
Inhoud
1 x Orbiloc Mode Selector Ring Pro. 

ORBILOC ADJUSTABLE STRAP KIT 
De Orbiloc Adjustable Strap kit bevat 2 adjustable straps. Een adjusatable strap wordt ook bij de basisset meegeleverd. Dit is een reserve onderdeel, zo kunt een versleten Orbiloc Adjustable Strap kan vervangen zonder dat dat u de complete Orbiloc Dual light moet vervangen.
Inhoud
2 x Adjustable Straps

ORBILOC SPORTS KIT
De Orbiloc Sports kit is gemaakt voor de outdoor sporter in de breedste zin van het woord. Of je nu hardloopt, klimt, wandelt, paardrijdt, fietst of iets compleet anders, met de Sports kit is het Orblic Dog Dual Light eenvoudig en snel vast te maken op arm of been. De Armband en Clip zijn ook los te verkrijgen
Inhoud
1 x Orbiloc Armband
1 x Orbiloc Clip

ORBILOC REFLECTIVE CLIP
De Orbiloc Reflective Clip is een combinatie van de Orbiloc Clip met een reflecterend inzetstuk. Het is uitstekend geschikt als aanvulling op de Orbiloc Dog Dual Light. Deze is los als reflector te gebruiken. Ook kan de de reflector omgewisseld worden voor het Orbiloc dual light.
Inhoud
1 x Orbiloc Reflective Pad
1 x Orbiloc Clip

ORBILOC REFLECTIVE CARABINER
Bestaat uit twee delen, de Orbiloc Carabiner Mount en de Orbiloc Carabiner. De karabijnhaak wordt ook aanbevolen voor gebruik op de halsband van grotere honden - omdat de haak ervoor zorgt dat de Orbiloc veiligheidslamp niet in de vacht van grotere honden verdwijnt. Houd er rekening mee dat het gebruik van deze karabijnhaak niet aanbevelen om de veiligheidslamp rechtstreeks aan de halsband van kleinere honden te bevestigen, omdat de lamp mogelijk tegen borst van de hond kan stoten. De reflecterende haak verbetert de zichtbaarheid en trekt de aandacht omdat het licht van koplampen van voertuigen weerkaatst. Dit waarschuwt de persoon dicht bij de lichtbron, b.v. de bestuurder van het voertuig, op de aanwezigheid van een hond of voetganger.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen