Orbiloc Safety Light Dog Dual

€26,50 €16,00
Beschikbaarheid: Op voorraad (2)
Levertijd: 1-3 werkdagen in België en Nederland

Orbiloc is al jaren een groot succes dankzij het Orbiloc Safety Light™. Dit briljante veiligheidslicht wordt geroemd om het slimme ontwerp, de geavanceerde productietechniek en de zorgvuldig geselecteerde materialen. In Scandinavië wordt het lampje veel gebruikt bij hulphonden en politiehonden, maar bijvoorbeeld ook jagers en hardlopers gebruiken het lampje om hun weg te kunnen vinden in het donker.

Rondom zichtbaar

In elk ontwerp van Orbiloc staat de gebruiker centraal. En zeker bij de Orbiloc Safety Light™ is aan werkelijk alles gedacht. De geavanceerde LED-veiligheidslamp heeft een uniek ontwerp, waardoor de lens zichtbaar is van alle kanten. Met Orbiloc Safety Light™ ben je zeker van:

Zichtbaarheid rondom, tot 5 km afstand
100% waterproof tot 100 meter diep
Schokbestendig en is slagvast tot 100 kilo
Gebruiksvriendelijk
250 branduren
3 jaar garantie


Bovendien komt het veiligheidslicht in verschillende, zeer gebruiksvriendelijke uitvoeringen (en kleuren) voor mens en hond.

  10 kleuren    inclusief bevestiging

Bekijk ook de accessoires: https://www.woozidierenwinkel.be/dog-dual-accessoires.html

 

Geel: Geel is goed zichtbaar in nevelig of mistig weer, deze kleur wordt dan het snelste opgemerkt. De kleur geel wordt in het verkeer ook geassocieerd met waarschuwingsborden en wegwerkzaamheden, waardoor chauffeurs automatisch vertragen
Rood: Rood is de kleur die geassocieerd wordt met gevaar, verkeerslichten, auto’s en fietsers. In het verkeer wordt er automatisch meer aandacht besteed aan de kleur rood.
Blauw: Blauw is de kleur die opvalt in het verkeer. Het heeft een preventief effect doordat blauw herkent wordt als de kleur van politie en ongevallen. Chauffeurs letten automatisch beter op zodra ze de kleur blauw zien.
Wit: Wit licht reist sneller dan gekleurd licht, wat ervoor zorgt dat dit licht ook goed te zien is als deze door een dikke vacht heen moet schijnen. Zelfs dan is dit licht nog van veraf te zien.
Groen: De kleur groen heeft een kalmerend effect, studies tonen aan dat groen de kleur is die we het beste zien. Daarnaast is deze kleur ook goed in het zonlicht en bij helder weer te zien.
Roze: De roze kleur wordt vaak gezien als een zachte vriendelijke kleur. Deze kleur geeft uw hond een lieve en vrouwelijke uitstraling!
Turquoise: Het turquoise licht is een mix van blauw en groen en heeft een sterke link met de kleur van de oceaan. Het turquoise licht is een onzijdige kleur, voegt dat beetje extra kleur toe.
Zwart: Dark is onderdeel van de Fashion kleuren van Orbiloc, met zijn minimalistische uitstraling is dit de stoerste kleur verkrijgbaar van Orbiloc.
Paars: Vooral in de stad kan paars een kleur zijn die zich onderscheidt van auto- en straatverlichting, dus jij en je hond zijn zo beter zichtbaar.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen